Babymassage

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Shantala babymassage een ontmoeting tussen twee talen.

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje!

Een klein wereldwondertje, je kindje dat alles nog gaat leren en ervaren.  Na de geboorte beschikt je baby meteen al over het vermogen om indrukken uit zijn omgeving te ontvangen en erop te reageren. Hij proeft, luistert, kijkt, volgt je bewegingen en grijpt je toegestoken vinger vast. Met subtiele gebaren geeft je kind je een wenk over wat hij prettig vindt en wat niet. We verstaan niet altijd de taal die je baby gebruikt. We zijn gewend om met taal te communiceren, maar geven ook nonverbaal veel informatie via onze houding, mimiek en geur.  Je kindje geeft jou ook veel informatie hoe het met hem gaat door het laten zien van een ontspannen of gespannen houding en mimiek, huilen is dan een overduidelijk signaal.

Shantala babymassage vergroot de intimiteit tussen jou en je kindje, ervaart de veiligheid en verbinding door  het ontspannen intensieve contact tijdens het masseren. Je leert signalen van je kindje te zien en begrijpen, waardoor je er makkelijker op zal kunnen reageren. De spiraal van spanning die kan ontstaat als je baby veel huilt kan je hiermee doorbreken.

Shantala babymassage is een cursus van  4 ochtenden in een klein groepje van 2 á 3 kindjes met ouder. Je gaat jouw kindje masseren en we bespreken de ontwikkeling van je baby. Je krijgt tips in het dragen en vasthouden van je kindje, wat te doen bij verkoudheid en darmkrampjes en wat je verder graag wil delen of bespreken.

Bij aanmelding wordt in overleg een cursus gepland.