Chinese voetmassage

  Gebruikerswaardering: 0 / 5

  Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
   

  Chinese voetmassage is een massagetechniek die al 4000 jaar oud is. Hij zorgt ervoor dat u vitaal en gezond blijft en helpt klachten te voorkomen en/of te verminderen. Hiernaast werkt een Chinese voetmassage erg ontspannend en reinigend. Ook zonder klachten is deze massage erg geschikt om je weer fit en vitaal te voelen. Deze massagevorm is gericht op het verbeteren van de doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen.
  Bij Chinese voetmassage worden reflexpunten en de meridianen op de voeten en onderbenen in balans gebracht door deze te intensief te masseren.  
  Het succes van Chinese Voetmassage ontstaat doordat in deze massage twee systemen tot een geheel worden gecombineerd. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam (alle organen, spieren en weefsels) weerspiegelt zich in de voeten. Door de verschillende zones te masseren ontstaat een betere doorbloeding in de daarmee corresponderende organen. Hierdoor gaan deze beter functioneren.
  Ook de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten en onderbenen worden gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien. De combinatie van deze twee systemen maakt deze massage bijzonder effectief en heeft een prettige, ontspannende werking.
  Een massage duurt ongeveer 60 minuten.
  Deze massage is zeer goed te combineren met andere massagevormen.